Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum
HARSÁNYI JÁNOS Közgazdasági Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Családi nap

Kedves Szülők és Diákok!
 
2016. szeptember 24-én (9-től 13 óráig) iskolánk megrendezi hagyományos CSALÁDI NAPJÁT, melynek célja iskolánk szépítése, csinosítása.
Kérjük a Szülőket, amennyiben tehetik, tiszteljenek meg Bennünket jelenlétükkel. Minden szorgos kezet szívesen fogadunk és bográcsban főtt ebéddel vendégelünk meg.
Diákoknak ez egy kötelező tanítási nap, mellyel 2016. október 15. szombati átrendezett munkanapot dolgozzuk le előre, (2016. október 31.).
Az elvégzendő feladatokat az osztályok közösen határozták meg, a szükséges eszközöket kérjük, biztosítsák a Családi nap idejére.
További információkért keressék az osztályfőnököket.
family
 

Kis- és középvállalkozások Ügyvezetője ingyenes OKJ képzés

kep1

 

Kis- és középvállalkozások ügyvezetője I. képzés indulása!

Tisztelt Hallgatóink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2016. szeptember 27-én (kedd) 16:00 órakor indul a Kis- és középvállalkozások ügyvezetője I. képzés iskolánkban.
Az órarendet és a terembeosztást a mellékelt dokumentumban tekinthetik meg.
Az első napon (2016.szeptember 27-én) kivételesen még együtt lesz a nyelvi óra, mindenki számára a 8. teremben. Várjuk Önöket szeretettel!

Ingyenes esti és nappali tagozatos OKJ-s képzések szeptembertől!

kep1

Szeptemberben induló OKJ-s képzések a BGSZC iskoláiban

Az alábbi linkre kattintva megtekinthetőek a képzések

OKJ-s képzések megtekintése [PDF]

Gólyaavatás 2015

Írta: Super User. Beküldve: Hírek

Hagyományainkhoz híven – 2015. október 2-án – került sor a BGSZC Harsányi János Szakközépiskolája és Szakiskolájában a gólyaavatásra. Ez a nap a 9. évfolyam diákjainak vidám „beavatásáról” szól. A nap programját úgy állítottuk össze, hogy a kilencedikes osztályok bebizonyíthassák, milyen közösséggé tudtak válni 1 hónap alatt, bemutathassák tudásukat, ügyességüket, kreativitásukat és kooperatív készségüket is.


Osztályfőnöki órán, szeptemberben tudták meg, milyen feladatokkal lehet előre készülni. Az osztályok közötti verseny főleg a szünetekben zajlott, s így az egész iskola szemtanúja lehetett a küzdelemnek, melynek díja egy vándorserleg volt. A versenyfeladatokra készülés során, illetve azok kreatív, ötletes megoldásában segítségükre voltak a 10. évfolyamos társosztályok tanulói. Minden feladat megoldását pontokkal jutalmaztuk, így a nap végére a gyűjtött pontokból alakult ki a sorrend.
1. feladat: Reggel a bejáratnál minden kilencedikes diáknak és osztályfőnökének be kellett mutatni, hogy a gólyaavatásra Harsányis pólóban érkezett.
2. feladat: „MEGNYITOTT A SÜTIBOLT” Az osztálytermek előtt saját készítésű süteményeket árusítottak gólyáink. Az ebből befolyt összeg az osztálypénzüket gyarapította. 9/SZ = 8245,- Ft.
3. feladat: A legtöbb pénzt a szakiskolás osztály gyűjtötte köszönhetően a remek, ötletes, akciókkal dúsított marketingnek, amit szintén pontokkal jutalmazott a szaktanárokból álló zsűri.
4. feladat: A 3. óra utáni szünetben, a könyvtárban, zárt borítékban vette át minden osztály az első TITKOS feladatot. Egy nylon zsákban kellett az iskola udvarán minél több vadgesztenyét összegyűjteni. Ezt a feladatot 13,9 kg összegyűjtésével a 9/B osztály nyerte.
5. feladat: A 4. óra utáni szünetben ÖKO-divatbemutatóra került sor az aulában, ahol a 3 kilencedikes osztály „manökenjei” mutatták be az újrahasznosított anyagok felhasználásával készített ruháikat.
6. feladat: Az 5. óra utáni szünetben került sor a 2. TITKOS feladatra. Minden osztály a felcsendülő zene hangjaira, 1-1 tizenegyedikes diák mögé beállva „vonatozta” végig az iskolát. Az a csapat nyert, amelyik a zene végéig a legtöbb diákot, tanárt, kollégát tudta maga mögé állítani a sorba. Ezt a versenyt a 9/B nyerte.
7. feladat: A 7. órában a tornateremben 8 fős csapatok váltóversenye zajlott a többi diák buzdítása mellett. E feladat győztes a 9/A csapata.
8. feladat: A 8. órában HARSÁNYI TOTÓ, KÉPREJTVÉNYFEJTÉS, ZENEFELISMERÉS, és TÁRGYFELISMERÉS összeadott pontszámai adták a végeredményt.
A győztes csapat kihirdetése, a vándorserleg átadása előtt került sor a gólyaeskü letételére, mellyel hivatalosan is HARSÁNYIS DIÁK-ká váltak kilencedikes növendékeink.
2015 GYŐZTES GÓLYÁI és EZZEL A VÁNDORSERLEG BIRTOKOSA A 9/B OSZTÁLY.
A gólyaavatás szervezője: Nagy Attiláné a tehetségfejlesztő mk. vez.

kep1 kep1 kep1 kep1 kep1 kep1 kep1 kep1 kep1

Full Reviw on best bokkmakers by http://artbetting.net/
Download Premium Templates
Bookmaker No1 in The UK - William Hill by w.artbetting.net

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Harsányi János Közgazdasági Szakgimnáziuma és Szakközépiskol

Elérhetőségeink

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Harsányi János Közgazdasági Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
1091 Budapest, Ifjúmunkás u. 31.
(a 3-as Metró Pöttyös utcai megállójától 3 percre)

OM: 203061

Telephely kód: 005
Igazgató: Szakács Csilla

Levélcím : 1091 Budapest, Ifjúmunkás utca 31.
Központi szám: 347-1070
Fax : 347-1072
E-mail : iskola@harsanyi-bp.hu