Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum
Harsányi János Technikum

Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók! Tisztelt Látogatók!

Az iskola telefonvonalai a telefonalközpont meghibásodása miatt átmenetileg nem elérhetők. További értesítésig kérjük, hogy sürgős esetben az osztályfőnököket keressék, vagy írjanak nekünk az iskola@harsanyi-bp.hu e-mail címen.

Az iskolai dolgozói a weboldalunkon (Rólunk/Iskola dolgozói) közzétett e-mail címeiken továbbra is elérhetők.

Megértésüket köszönjük.

Határtalanul! - JuLiu Maniu Kollégium

Írta: Super User. Beküldve: Határtalanul

Október közepén iskolán a „Határtalanul!” program keretén belül vendégül látta a nagykárolyi JuLiu Maniu Kollégium tanárait és diákjait. Az együtt töltött napokról a vedégek számolnak be:

Egy újabb Határtalanul projekt a JuLiu Maniu Műszaki Kollégiumban

hatartalanul kep 1

Október 17-20 között a nagykárolyi ''JuLiu Maniu'' Műszaki Kollégium diákjainak egy csoportja, és kísérőik, 3 tanár és az intézmény igazgatója a ''Határtalanul'' pályázat jóvoltából találkozhatott a budapesti Harsányi János Szakgimnázium és Szakközépiskola diákjaival. A pályázat témaköre Szelektív hulladékgyűjtés és újra-hasznosítás volt. A kellemes őszi időjárás nagyon sok lehetőséget nyújtott megannyi élménydús program megvalósítására. A magyarországi 4 napos látogatás a poroszlói Tisza-Tavi Ökocentrum látogatásával kezdődött. Az itthoni diákok a munka mellett rengeteg új tapasztalatot szereztek. Megismerkedtek a Tisza növény és állatvilágával, és ezzel kapcsolatosan kérdőíves vetélkedőn vettek részt, valamint elrejtett tárgyakat kellett megkeresniük a szigeten. Ehhez külön kis csapatokra osztották őket, persze úgy, hogy budapesti és nagykárolyi diák is legyen egy csoportban. Másnap Budapesten folytatódott a program szakmai prezentációval, focimeccsel, a Parlament megtekintésével és dunai hajókázással. A következő nap autóbuszos városnézéssel kezdődött, majd meglátogatták a Zwack Unicum Múzeum és Látogatóközpontot, sétáltak a Budai vár falai között, és gyönyörködtek Buda és Pest világörökségeinek csodáiban a Gellért-hegyről. Az utolsó nap szakmai programmal zárult, valamint egy október 23-ai megemlékezéssel. Hazatérve mindenki sok értékes információval, tudással és új barátságokkal gazdagodott a rengeteg élmény mellett. A jövőre nézve ez a kapcsolat nem szakad meg, hanem mind erősebb lesz és tovább épül, mert március 17-20 között folytatódik a tevékenység Nagykárolyban és környékén.

hatartalanul kep 2

hatartalanul kep 3

szechenyi eu VECOPszechenyi eu VECOP r1 c1

Full Reviw on best bokkmakers by http://artbetting.net/
Download Premium Templates
Bookmaker No1 in The UK - William Hill by w.artbetting.net

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Harsányi János Technikum

Elérhetőségeink

logo new tmpBudapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Harsányi János Technikum

1091 Budapest, Ifjúmunkás u. 31.
(a 3-as Metró Pöttyös utcai megállójától 3 percre)

OM: 203061

Telephely kód: 005
Igazgató: Szakács Csilla

Levélcím : 1091 Budapest, Ifjúmunkás utca 31.
Központi szám: 347-1070
Fax : 347-1072
E-mail : iskola@harsanyi-bp.hu