Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum
Harsányi János Technikum

Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók! Tisztelt Látogatók!

Az iskola telefonvonalai a telefonalközpont meghibásodása miatt átmenetileg nem elérhetők. További értesítésig kérjük, hogy sürgős esetben az osztályfőnököket keressék, vagy írjanak nekünk az iskola@harsanyi-bp.hu e-mail címen.

Az iskolai dolgozói a weboldalunkon (Rólunk/Iskola dolgozói) közzétett e-mail címeiken továbbra is elérhetők.

Megértésüket köszönjük.

Határtalanul - Budapesten

Írta: Super User. Beküldve: Határtalanul

A szlovákiai hidaskürti Magán Szakközépiskola diákjait február 28-tól március 3-ig láttuk vendégül, és sok szakmai és kulturális programmal, sportfoglalkozásokkal tettük emlékezetessé napjaikat Budapesten. Rögtön az első nap sor került egy szakmai prezentációra, foci- és röplabdameccsre. Második nap a Parlament meglátogatása után kapott szerepet a Mi, Magyarok kiállítás, ami nemcsak a vendégdiákoknak, de az itthoni tanulóknak is rengeteg érdekes újdonsággal volt tele.

Ezután ebédeltünk, pihenhettünk, innen indultunk tovább Szentendrére. A városismereti program először mindenkiben érdeklődő ijedtséget váltott ki, hiszen csak egy térképet kaptunk kézbe és egy megoldandó feladatlapot. Az indulást követően viszont hamar kiderült, hogy a legkisebb félelemre se volt okunk. Bár a feladatot követve bejártuk az egész várost, ezt senki se bánta, élveztük, hogy közösen és sikeresen tévedhettünk el a macskaköves utcákon a megoldást keresve. Harmadik nap szinte pihenés volt a többihez képest, busszal mentünk városnézésre. A Hősök terén megállva körbejártuk a Városligetet, onnan tovább a Gellért hegyen is szétnézhettünk és csodálhattuk a kilátást. A maradandó élményt nyújtott a vendégek számára a két szakmai program, a etyeki filmgyárban tett látogatás, ahol betekintést nyertek a filmkészítés kulisszatitkaiba és a Zwack Látogatóközpont és üzem megtekintése, ahol a világmárka felépítését követhették nyomon.

Huszár Zsófia 11/B

kep1 kep1 kep1 kep1 kep1 kep1 kep1 kep1

szechenyi eu VECOPszechenyi eu VECOP r1 c1

Full Reviw on best bokkmakers by http://artbetting.net/
Download Premium Templates
Bookmaker No1 in The UK - William Hill by w.artbetting.net

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Harsányi János Technikum

Elérhetőségeink

logo new tmpBudapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Harsányi János Technikum

1091 Budapest, Ifjúmunkás u. 31.
(a 3-as Metró Pöttyös utcai megállójától 3 percre)

OM: 203061

Telephely kód: 005
Igazgató: Szakács Csilla

Levélcím : 1091 Budapest, Ifjúmunkás utca 31.
Központi szám: 347-1070
Fax : 347-1072
E-mail : iskola@harsanyi-bp.hu