Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum
Harsányi János Technikum

Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók! Tisztelt Látogatók!

Az iskola telefonvonalai a telefonalközpont meghibásodása miatt átmenetileg nem elérhetők. További értesítésig kérjük, hogy sürgős esetben az osztályfőnököket keressék, vagy írjanak nekünk az iskola@harsanyi-bp.hu e-mail címen.

Az iskolai dolgozói a weboldalunkon (Rólunk/Iskola dolgozói) közzétett e-mail címeiken továbbra is elérhetők.

Megértésüket köszönjük.

Virtuális Erasmus mobilitás a Harsányiban

Írta: Super User. Beküldve: Erasmus +

Szomorúak és csalódottak voltunk, amikor a járványhelyzet nem kímélte Erasmus programjainkat sem, a 2018-20 között nyert „Stop Drop…” pályázatunk budapesti mobilitása előtt két héttel hirdették ki az utazási tilalmat az Erasmus programon belül, amelyet azóta sem oldottak fel. Februárban megtudtuk, hogy nincs esélyünk ezt a találkozót „élőben” megtartani, így abba a kivételes helyzetbe kerültünk, hogy egyike lehettünk azoknak az első iskoláknak, amelyek az Erasmus találkozókat virtuális módon kell, hogy megvalósítsák.

Nem kevés fejtörés és egyeztetés előzte meg a találkozót. Mert hiszen olyan könnyű élőben szervezni programokat diákok számára, de mi lehet izgalmas a digitális térben 5 napig 13 hónap távoktatás után? A többszöri újra tervezés után sikerült megoldani a feladatot. Igaz, kaptunk segítséget a „Kalandok és Álmok Műhely élménypedagógiai trénereitől. A komoly előkészítő munka után április 19-én kezdődött a mobilitás, melynek során Zoom felületen kapcsolódtak a 4 iskola diákjai és változatos kooperatív feladatokkal, virtuális városnézésekkel és beszélgetésekkel törekedtek az értékteremtésre. Mivel maga a projekt a digitális eszközök tanulást segítő alkalmazását, ezek megismerését és használatát tűzte ki egyik célként, így most „ vizsgáztunk” _ reméljük, átmegyünk a vizsgán. Folyamatosan beszámolunk a találkozó eseményeiről.

 

 img 1img 2img 3img 4

 

 img 5img 6

 

 

szechenyi eu VECOPszechenyi eu VECOP r1 c1

Full Reviw on best bokkmakers by http://artbetting.net/
Download Premium Templates
Bookmaker No1 in The UK - William Hill by w.artbetting.net

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Harsányi János Technikum

Elérhetőségeink

logo new tmpBudapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Harsányi János Technikum

1091 Budapest, Ifjúmunkás u. 31.
(a 3-as Metró Pöttyös utcai megállójától 3 percre)

OM: 203061

Telephely kód: 005
Igazgató: Szakács Csilla

Levélcím : 1091 Budapest, Ifjúmunkás utca 31.
Központi szám: 347-1070
Fax : 347-1072
E-mail : iskola@harsanyi-bp.hu