Kultúrjárőr 2018. - BESZÁMOLÓ

Írta: Super User. Beküldve: Hírek

A tavalyi nagy sikerű versenyt követően ebben a tanévben is megrendezésre került október 26-án a Kultúrjárőr elnevezésű kulturális csapatversenyünk. A versengésre az 5 fős csapatok előzőleg felkértek egy segítő tanárt, aki a verseny egésze alatt felügyelte és segítette a csapatot. 

 

kulturjaror 2018 img1
A feladatokat Ludányi Melinda tanárnő állította össze, a helyszíni versenyt pedig Sándorné Peleskei Katalin tanárnő vezette és irányította. A kivetítőn megjelenített kérdésekre a Kahoot alkalmazást kellett a csapatoknak használniuk a szellemi vetélkedő alatt a diákwifire történő felkapcsolódással, s a kivetítőn megjelenített kérdésekre ezen keresztül adtak választ. Itt láthatták a verseny állását is. Sokáig, gyakorlatilag az utolsó előtti fordulóig a Csajszibarackok csapat vezetett, de fordult a kocka, s az utolsó kérdés megválaszolásával a 9/a csapat ( Magyar Mónika, Nagy Cintia, Koós László, Balogh Renáta, Demeter Bettina )  megelőzte őket, és így megnyerte a jó hajrával a versenyt. Gratulálunk nekik! 

A díjakat Polányi Mária tanárnő adta át, mozijegyeket és édességet osztott szét.  

A program egyúttal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elnevezésű, Erasmus+KA2 megvalósult pályázat utórendezvénye is volt. 

Budapest, 2018-11-04 

Karsai Ferenc magyartanár