Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum
Harsányi János Technikum

Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók! Tisztelt Látogatók!

Az iskola telefonvonalai a telefonalközpont meghibásodása miatt átmenetileg nem elérhetők. További értesítésig kérjük, hogy sürgős esetben az osztályfőnököket keressék, vagy írjanak nekünk az iskola@harsanyi-bp.hu e-mail címen.

Az iskolai dolgozói a weboldalunkon (Rólunk/Iskola dolgozói) közzétett e-mail címeiken továbbra is elérhetők.

Megértésüket köszönjük.

Pénzügyi tudatosság

111555573

A középiskolás korosztály pénzügyi tudatosságát fejlesztő kisfilmek megtekinthetők itt


 Továbbtanulás felsőoktatásban

felsooktatas kepzes bannerSegédanyag az általános felsőoktatási felvételi eljáráshoz az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kara által készített 14 kisfilmmel és összefoglaló pdf-fel. 

PDF Letöltése

Az anyag nem csak villamosmérnöknek készülőknek szól, hanem mindenkinek, aki felvételit fontolgat.

A videósorozat a Kar YouTube oldalán (Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar) az Általános Felvételi 2021 nevű lejátszási listában ide kattintva érhető el.

 

Jelentkezz Te is Kereskedő és webáruházi technikus képzésre

online shop images

8.-osok továbbtanulása a 2021/2022-es tanévre.

 

A kereskedő és webáruházi technikus képzés


 

|>FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ 2021-2022 <|


 iskolai bemutató

Bemutató megtekintése

COVID-19 tájékoztató!

corona mini hu

Tájékoztató megtekintése 2020.09.14

Intézkedési terv 2021.03.08
  


IKK teljes alap lite

Tisztelt Látogató!
Kérjük, látogasson el az IKK honlapjára, ahol a megújuló szakképzésről részletesen olvashat, kereshet, korrekt információkat gyűjthet. 
Megtekintés itt: https://www.ikk.hu/

Pályaorientációs nap

Iskolánkban pályaorientációs napot tartottunk 2021. június 9-én. Az öt osztály az öt teremben forgószínpadszerűen váltotta egymást.

 

Az egyik teremben  a tanulók önismereti feladatokkal találkoztak, azt nézték meg, hogy kompetenciáik hogyan segíthetik leendő karrierjüket, illetve álommunkájuk eléréséhez mely kompetenciáikat tudják illetve szükséges fejleszteni. A tanulók a kezdeti idegenkedés után lelkesen végezték a feladatokat, és felismerték az önismeret fontosságát a karrierválasztásban.

A másik teremben egy tanulónk édesanyja a vállalkozásokról beszélt saját példájuk alapján. Bemutatta, hogy a vállalkozás indulásától kezdve milyen utat jártak be eddig – ezzel lehetőségképet adva a jelen lévő tanulóknak.

Számítástechnika terem: Vécsei H Miklós TEDX előadása „Valóság -e, ami nem hat?” címmel lenyűgözte a tanulókat, és elgondolkodtatta őket. A vetítést összekapcsoltuk egy digitális technikákkal készült kérdőív kitöltésével, mely gyakorlati munkahelyüket vette górcső alá.

A karrier napra meghívtuk néhány korábbi diákunkat, hogy bemutassák, milyen sikereket értek el életükben. A különböző életutakon láttuk a doktorandusz hallgató eredményeit, a kereskedő és a bolti eladó munkája, státusza közötti különbségeket, illetve a BGE alapszakos hallgató máris körvonalazódó lehetőségeit. Tanulóink le tudták vonni a következtetéseket.

Egy külön teremben két korábbi diákunk mesélt egy családi hangulatú, multinacionális kereskedelmi nagyvállalatnál megtett életújáról, az adott cégcsoporton belőli karrierlehetőségekről, illetve arról, hogy melyik beosztásnak milyen előnyei, hátrányai lehetnek. Felvázolták a nagyvállalaton belüli karrier-utat, ezzel egy olyan képet festve, mely a mindennapi életben szerzett tapasztalatokat tovább árnyalja.

Minden olyan teremben, ahol külső előadó volt, három jelentős dolgot emeltek ki: A cél, a hit és a kitartás fontosságát. Azokban a termekben, ahol belső előadók voltak, a tanulók ezen fogalmak eléréséhez megkapták a szükséges eszköztárat is, illetve segítséget ahhoz, hogy hogyan éljenek vele.

 

szechenyi eu VECOPszechenyi eu VECOP r1 c1

Full Reviw on best bokkmakers by http://artbetting.net/
Download Premium Templates
Bookmaker No1 in The UK - William Hill by w.artbetting.net

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Harsányi János Technikum

Elérhetőségeink

logo new tmpBudapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Harsányi János Technikum

1091 Budapest, Ifjúmunkás u. 31.
(a 3-as Metró Pöttyös utcai megállójától 3 percre)

OM: 203061

Telephely kód: 005
Igazgató: Szakács Csilla

Levélcím : 1091 Budapest, Ifjúmunkás utca 31.
Központi szám: 347-1070
Fax : 347-1072
E-mail : iskola@harsanyi-bp.hu